Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesBianca + Esther en Willem + Peter kampioen
 Joost Wierdsma  Algemeen  211x gelezen

Het dubbeltoernooi van 2017 is een prima editie geworden. Een verheugend grote deelname van maar liefst 24 vrouwen en 20 mannen, gedurende vrijwel het hele toernooi prima weer, volle terrassen met veel gezelligheid en heel veel goede wedstrijden.  Alle uitslagen zijn te vinden in de toernooiklapperZie verder onder "lees meer" en in de fotogalerij voor de foto's.Zondag 23 juli waren de finales, 's morgens voorafgegaan door vier halve finales.
Halve finales
De ene halve finale bij de mannen ging tussen Johan Krabbenbos + Dick Meuleman en Peter van Eerdt + Willem Pikkerij. Willem en Peter wonnen uiteindelijk in drie sets. Dit ondanks het feit dat Johan zijn racket nu wel steeds bij zich had. In de loop van de week stond hij een keer op de baan en dacht wat mis ik toch? Bleek zijn racket nog aan de kant te liggen.....
De andere halve finale ging tussen Jan Haverkamp + Chris Bolink en Mustafa Elmali + Felix Gerritsen. Mustafa en Felix gingen hier met de winst strijken.
Bij de vrouwen ging het tussen Ans Gerritsen + Jose Roelvink en Joke Haverkamp + Marian van Eerdt: winnaars Joke en Marian, en daarnaast tussen Tonny IJsseldijk + Inge Klein Koerkamp en Esther Buijsrogge - Haverkamp + Bianca Klein Koerkamp: winnaars Esther en Bianca.
Finale heren B
Ondertussen werd al de finale gespeeld in de heren B-poule. Hierin namen Alex Klein Koerkamp + Joop Leuverink het op tegen Wim de Brouwer + Tom Meijerink. Na een lange slijtageslag van drie volle sets pakten uiteindelijk Alex en Joop de winst. Dit was mede te danken aan de vaardige handen van Inge Klein Koerkamp die er in slaagde de kuiten van haar vader Alex weer aan de praat te krijgen. Toch handig zo'n fysiotherapeute bij de hand! Toen Alex weer de baan op kon, diende Peter van Eerdt van baan 2 zich aan als patiënt. Ook die kreeg Inge weer op de been in zijn halve finale.
Finale heren A
Peter was zelfs zo goed geholpen dat hij ook nog de finale kon spelen en uiteindelijk zelfs zou winnen. Want in die mannen finale tussen Peter van Eerdt + Willem Pikkerij en Felix Gerritsen + Mustafa Elmali, trokken Peter en Willem, alweer na drie lange sets, aan het langste eind. Aanvankelijk leken Mustafa en Felix de overhand te hebben. Zij hadden het hele toernooi al uitstekend gespeeld en leken op de winst af te gaan. In de loop van de tweede set kwam er evenwicht en uiteindelijk wisten Willem en Peter deze set via een tie-break naar zich toe te trekken. In de derde set namen de krachten af bij Mustafa en Felix en namen Peter en Willem het heft in handen. Zij wisten uiteindelijk deze set met 6-3 te winnen en werden daarmee kampioen.
Finale vrouwen
Daarvoor wisten Bianca Klein Koerkamp + Esther Buijsrogge-Haverkamp hun finale tegen Marian van Eerdt + Joke Haverkamp uiteindelijk in twee sets te winnen. Bianca en Esther waren de hele week al ongenaakbaar en pakten ook de eerste set in de finale met ruime cijfers: 6-1. Aanvankelijk leek ook de tweede set soepel hun kant op te gaan, maar dat pakte toch anders uit. Na een ruime achterstand kwamen Joke en Marian terug tot 5-5. En er kwamen zelfs kansen om die tweede set naar hen toe te trekken. Zover kwam het niet omdat Esther en Bianca zich tijdig herpakten en de set wonnen met 7-5. 
zondag 23 juli 2017, 23:15 uur

Bianca + Esther en Willem + Peter kampioen

Het dubbeltoernooi van 2017 is een prima editie geworden. Een verheugend grote deelname van maar liefst 24 vrouwen en 20 mannen, gedurende vrijwel het hele toernooi prima weer, volle terrassen met veel gezelligheid en heel veel goede wedstrijden.  Alle uitslagen zijn te vinden in de toernooiklapperZie verder onder "lees meer" en in de fotogalerij voor de foto's. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Aanmelden als 1-maandslid
 Aanmelden als jeugdlid
 Aanmelden als seniorlid
 Algemeen
 Ledeninformatie
 Links
 Nieuwsbrieven
 Omniveld
 Reglementen
 Schoonmaakrooster
 Sponsoren TVL
 Tennisles
 Tennistips
 Toernooien jun.
 Toernooien sen.
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren