Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
14 feb. Dunlop tennisballen
18 feb. Racket bespannen?
2017 09 14 SPE TVL (74).JPG
2017 09 14 SPE TVL (73).JPG
2017 09 14 SPE TVL (72).JPG
Meest recente foto's
Najaarscompetitie: geen inhaalwedstrijd
 Joost Wierdsma  Algemeen  54x gelezen
De competitie zit er op voor het mixteam. De gestaakte wedstrijd wordt niet meer uitgespeeld omdat er voor beide partijen niets meer op het spel staat. Het team is geëindigd in de middenmoot. De uitslagen en standen zijn te vinden onder "Competitie teams".
vrijdag 3 november 2017, 09:08 uur
Bokavond onder goed gesternte
 Joost Wierdsma  Algemeen  47x gelezen

De bokavond is weer een succes geworden. In tegenstelling tot de ladiesevening een week eerder, was het nu prima weer en kon er ook getennist worden. En natuurlijk nagezeten! Bok van het jaar is geworden Mark van der Tol. Hij werd dit als beloning voor het net laten mislukken van een aanslag met een tennisbal op het hoofd van Peter Groot Koerkamp. Of als straf voor het plegen van deze aanslag. Dat is niet helemaal duidelijk.... En wil je weten hoe Peter van Eerdt naar huis is gefietst? Kijk dan onder "lees meer". Maar niet verder vertellen, want we hebben Peter beloofd het niet wereldkundig te maken!

zaterdag 14 oktober 2017, 10:36 uur
Betsie en Trees de ladies voor 2018!
 Joost Wierdsma  Algemeen  32x gelezen
Vrijdagavond 6 oktober vierden de ladies hun jaarlijkse tennisavond. Helaas viel er weinig te tennissen, want de regen gooide water in het gravel. Als alternatief werd het 30 secondenspel gespeeld: woorden vanaf kaartjes worden dan door iemand omschreven en het team, er waren er 3, moet raden wat het woord is. En zoals altijd heeft het team met de meeste goed gevonden woorden gewonnen. Verder hielden de 13 aanwezige dames het nog lang onrustig in ons clubgebouw! Betsie en Trees, zie de foto, zijn uitverkoren om de ladiesevening voor volgend jaar te organiseren.

zaterdag 7 oktober 2017, 16:43 uur
SPE dag bij TVL weer geslaagd
 Joost Wierdsma  Algemeen  135x gelezen

Donderdag 14 september organiseerde TVL weer haar jaarlijkse open SPE dag voor alle KNLTB-leden van 50 jaar en ouder. Vanwege de weersverwachting hadden we de ronden ingekort tot een half uur. Hierdoor kon tot de lunch een ieder drie ronden spelen. Na de lunch, die we iets naar achteren hadden verschoven, was het ook meteen gebeurd. De banen stonden in no time onder water. Gelukkig was het eerder prima tennisweer, liep het allemaal prima en kwam een ieder goed aan zijn trekken. En ook tijdens de regen was het heel gezellig, maar dan wel onder dak! Zie ook de fotogalerij.

zondag 10 september 2017, 18:00 uur


Bertha en Henk mixkampioen!
 Joost Wierdsma  Algemeen  262x gelezen

Voor alle info tot de kwartfinales, zie de toernooiklapperVanaf de kwartfinales, zie onder "Lees meer"
Zie ook de fotogalerij.

zondag 10 september 2017, 17:00 uur
Bianca + Esther en Willem + Peter kampioen
 Joost Wierdsma  Algemeen  210x gelezen

Het dubbeltoernooi van 2017 is een prima editie geworden. Een verheugend grote deelname van maar liefst 24 vrouwen en 20 mannen, gedurende vrijwel het hele toernooi prima weer, volle terrassen met veel gezelligheid en heel veel goede wedstrijden.  Alle uitslagen zijn te vinden in de toernooiklapperZie verder onder "lees meer" en in de fotogalerij voor de foto's.


zondag 23 juli 2017, 23:15 uur
Joke Langereis en Peter Groot Koerkamp kampioen
 Joost Wierdsma  Algemeen  145x gelezen
Zondag 25 juni waren de finales van de clubkampioenschappen enkel 2017 van TVL. Ondanks de teruglopende deelname, er deden 15 spelers en speelsters mee, waren er heel wat leuke wedstrijden te zien in de toernooiweek. En ook de finales waren het aanzien meer dan waard. Bij de dames beginners won Marja Ehren van Ellen Westerbeek: 7-6 en 6-2. Bij de dames gevorderden werd "compact" gespeeld, wat inhoudt dat een derde set werd gespeeld in de vorm van een supertiebreak (tot 10). En het werd inderdaad een derde set bij de finale tussen Ans Schutte, die de 1e set won met 6-4, en Joke Langereis, die de 2e set won met 6-2. In de beslissende supertiebreak trok Joke aan het langste eind. Zij won met 10-4. Bij de heren leek het een eenvoudige overwinning te worden van Peter Groot Koerkamp tegen Mark van der Tol. Peter won de 1e set met maar liefst 6-0. Maar ook deze keer bleek dat niets te zeggen over de 2e set die superspannend werd. Uiteindelijk wist Peter echter ook deze set te winnen in de tie-break: 7-6 dus. Zie ook de foto's.
dinsdag 27 juni 2017, 11:44 uur
Vrijdag 9 juni jaarlijkse feestavond TVL
 Joost Wierdsma  Algemeen  132x gelezen

Vrijdagavond 9 juni is het weer zover. De competities zitten er op en dat vieren we met de jaarlijkse feestavond. Hij wordt deze keer georganiseerd door Dames Dinsdag 2: Wilma, Marijke, Maria, Ans, Tonny en Mariet. Alle leden zijn met hun partners welkom vanaf 19.30 uur en de kosten bedragen euro 7,50 per persoon. Daarvoor heb je een avond actie, plezier en verzorging van de inwendige mens. Helaas is drank voor eigen rekening.....
Kom vieren met de winnaars, kom de verliezers opbeuren en maak er een feestje van!
Meld je voor 1 juni aan bij Maria Haverkamp: jamhaverkamp1952@kpnmail.nl 

 

dinsdag 30 mei 2017, 10:50 uur
Hand- en Voetbal Lettele te gast bij TVL
 Joost Wierdsma  Algemeen  150x gelezen
Op zondagmiddag 28 mei ontvingen we vanaf 15.00 uur handbalsters en voetballers uit Lettele met belangstelling voor een zomerabonnement bij onze club. Met name de opkomst van handbalzijde was goed. De voetballers van Lettele 1 streden nog voor promotie in de nacompetitie, waardoor de deelname van die zijde beperkt was. Desalniettemin een gezellige en ook warme (pffff) middag. Nu maar afwachten tot de aanmeldingen binnenstromen!
maandag 29 mei 2017, 20:50 uur
Tossen en competitie
 Joost Wierdsma  Algemeen  143x gelezen

Het zondagteam speelt op de zondagen 7 mei, 14 mei en 28 mei thuis en dan kan er dus niet worden getost.
Dit betekent dat wel kan worden getost op zondag 21 mei.
Uiteraard is ook de donderdagavond weer beschikbaar voor tossen!
Voor overige thuiswedstrijden, zie onder "competitieteams" en de betreffende speeldag en teams.

donderdag 13 april 2017, 13:10 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Aanmelden als 1-maandslid
 Aanmelden als jeugdlid
 Aanmelden als seniorlid
 Algemeen
 Ledeninformatie
 Links
 Nieuwsbrieven
 Omniveld
 Reglementen
 Schoonmaakrooster
 Sponsoren TVL
 Tennisles
 Tennistips
 Toernooien jun.
 Toernooien sen.
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren